Міжнародна Антикорупційна Асамблея

Нам 9 років

24 вересня 2024 р.

Сьогодні Міжнародна Антикорупційна Асамблея святкує своє 9-річчя. Ми вітаємо всю нашу команду з цим знаменним днем!

Наша історія – це стежка до висот успіху, засіяна терпінням і вірою. Цей день – це визнання нашої спільної праці і наполегливості, це час поглянути назад на наші досягнення та вперед на нові виклики, які ми здолаємо разом.
Кожен з нас – це крапелька, яка утворює великий океан успіху.
Нехай наша спільна праця, яка є мостиком до майбутнього, де важливий кожен крок, продовжує піднімати нас вище, наші досягнення стають відповіддю на кожне викликання, що стоїть перед нами, а майбутні роки приносять нам ще більше успіхів і досягнень!

Бажаємо прогресу в справах, розвитку і підкорення нових горизонтів. Успіху, реалізації, удосконалення і задоволення від своєї праці. Гарного настрою, дружнього і згуртованого колективу, завжди готового допомогти і підтримати. Достатку і великих результатів!

А ми дуже стисло згадаємо основні досягнення нашої команди.

З дня заснування організації в 2015 році проведено три Міжнародні Форуми «Територія без корупції!» в Києві , Лісабоні та Мілані. Засновано проект – Антикорупційна Платформа «Територія без корупції». Започатковано щорічне проведення Всеукраїнського молодіжного флешмобу «Антикорупційна вакцинація».

Відкрито представництва Асамблеї в Україні (Центральний офіс), Італії, Португалії, Чехії, Мальті, Болгарії. Є представники організації в Іспанії, Німеччині та США, де у найближчі часи готуються до відкриття представництв. Також наші члени організації є в Польщі, Молдові, Нігерії та Сьєрра-Ліоне.

Незважаючи на життєві перешкоди, такі як COVID та вторгнення агресора на територію України, діяльність організації не припинялась.

Разом з Міжнародною Благодійною Корпорацією Допомоги Асамблея допомагає вирішувати питання з гуманітарною допомогою. Зв’язки із закордонними представниками органів влади дали можливість прозорості й безпечності поставки гуманітарного вантажу для населення України та військових різноманітних формувань, які потребують допомоги.

Як і більшість організацій наша команда організовувала й продовжує організовувати постачання гуманітарної допомоги на території нашої країни для військових та цивільних, дорослих та дітей, переселенців та малозабезпечених, для дітей військовозобов’язаних та багатодітних сімей.

З весни цього року нашими командами було започаткована акція «Діти для Дітей», ціль якої полягає у тому, щоб діти, які мають змогу, допомогли іншим дітям, які постраждали від агресії окупанта та перебувають у складних життєвих обставинах на території України. Ця акція проводиться в навчальних закладах і є добровільною та безоплатною. Зібрані речі відправляються до Центрів дитячої допомоги в обласних територіальних громадах Волинської, Закарпатської, Сумської, Одеської, а незабаром і в Полтавській областях на території України, які було організовано та відкрито за сприяння Асамблеї та Фонду.

За ініціативою Асамблеї та при підтримці Фонду було створено «Відзнаку» – Нагорода «Вдячність Світу від Українського народу за Гуманітарну складову Перемоги», прийняту до капітулу Відкритої нагородної системи, яка має персональний номер та паспорт. Це унікальний витвір, виготовлений з латуні – залишків гільз зброї, який був використаний для захисту нашої країни за останні роки, які були передані представникам Міжнародної Антикорупційної Асамблеї.

За ініціативою Асамблеї та при підтримці Фонду в рамках проекту UA Event Projekt «THANK YOU» в Празі проведено два Фестивалі UkrFest THANK YOU (UkrFest «THANK YOU» у Празі, UkrFest THANK YOU 2 у Празі). Ідея Фестивалю полягає в тому, щоб висловити подяку чеському народові та народам інших країн, які допомагали і продовжують допомагати людям з України гуманітарною допомогою, моральною підтримкою, притулком… Показати, що люди, які взяли участь у допомозі нам, не зробили це даремно, що ми гідний народ і вдячні за цю допомогу! Подяка у вигляді слів, пісень, танців.
Наразі, йде підготовка для проведення третього Фестивалю.

На протязі останніх чотирьох років підписано більше 100 меморандумів про співпрацю як з українськими так і з закордонними організаціями. Робота кипить, домовленості виконуються, діяльність організації розвивається та укріплюється.

Слідкуйте за нашими новинами, щоб бути в курсі…

24.09.2024


Previous Post

Next Post