Mezinárodní antikorupční shromáždění

Výsledky služební cesty do Prahy

Dne 13. září se tým Mezinárodního protikorupčního shromáždění vrátil z pravidelné pracovní cesty do Prahy (Česká republika).

V průběhu měsíce se v Praze uskutečnily: druhý festival UkrFest «DĚKUJEME», řada setkání se zástupci městských úřadů, se zástupci českých charitativních nadací, s dárcovskými partnery, s přesídlenými Ukrajinci k řešení organizačních, humanitárních a sociálních otázek, které organizují a rozvíjejí činnost Shromáždění v České republice.

Dne 24. srpna se v rámci UA Event Projektu «THANK YOU» pod záštitou MČ Praha 11. v parku u Chodovské tvrze uskutečnil druhý festival UkrFest DĚKUJEME «Poděkování Světu od Ukrajinského lidu za Humanitární složku Vítězství».

Náš tým děkuje všem, kteří se podíleli na přípravě, organizaci a konání festivalu.

DĚKUJEME VŠEM!!! A na viděnou na UkrFestu DĚKUJEME 3.
Sledujte novinky…

Obchodní setkání

Během příprav UkrFestu THANK YOU 2, v průběhu festivalu i po jeho skončení uskutečnili zástupci Shromáždění řadu oficiálních setkání se zástupci místních úřadů, českých nadací a představiteli nezávislých veřejných organizací. Témata, která na nich zazněla, se týkala i hlavní sféry činnosti Shromážděny. Byly projednány podmínky spolupráce a vzájemné pomoci při realizaci konkrétních aktivit a organizací v České republice.

Humanitární pomoc

Dne 3. září bylo v Praze podepsáno memorandum s českou charitativní organizací v čele s Petr a Gabrielou Olivovými.

Do odjezdu z Prahy zbýval týden. Setkání a jednání s českými organizacemi přinesla pozitivní výsledky… Dohoda o rozvoji dalších projektů, pomoci rehabilitačním centrům, školám, nemocnicím a obyvatelstvu Ukrajiny se nadále naplňuje.

Na závěr této pracovní cesty předali Petr a Gabriela našemu týmu humanitární pomoc pro rehabilitační centrum a Centra pomoci dětem.

Ihned po jejich návratu na Ukrajinu byla humanitární pomoc odeslána na místo určení z města Chust, a to díky našemu logistickému partnerovi Nové poště.

Jsme rádi, že činnost týmu Mezinárodního protikorupčního shromáždění a International Charity Help Corporation přináší naší společnosti pozitivní výsledky.

Jsme vděčni všem, kteří se podílejí na přípravě…

16.09.2024


Previous Post

Next Post