Mezinárodní antikorupční shromáždění

Je nám 9 let

  1. září 2024.

Mezinárodní protikorupční shromáždění dnes slaví 9. výročí svého založení. Celému našemu týmu k tomuto významnému dni blahopřejeme!

Naše historie je cestou k výšinám úspěchu, zasetou trpělivostí a vírou. Tento den je uznáním naší společné práce a vytrvalosti, časem, kdy se můžeme ohlédnout za našimi úspěchy a těšit se na nové výzvy, které společně překonáme.
Každý z nás je kapkou, která tvoří obrovský oceán úspěchu.
Kéž nás naše společná práce, která je mostem do budoucnosti, kde se počítá každý krok, i nadále pozvedá výš, naše úspěchy se stanou odpovědí na každou výzvu, které čelíme, a nadcházející roky nám přinesou ještě více úspěchů a úspěchů!

Přejeme vám pokrok v podnikání, rozvoj a dobývání nových obzorů. Přejeme vám úspěch, realizaci, zdokonalování a uspokojení z vaší práce. Dobrou náladu, přátelský a sehraný tým, vždy připravený pomoci a podpořit. Prosperitu a skvělé výsledky!

A my si krátce připomeneme hlavní úspěchy našeho týmu.

Od založení organizace v roce 2015 se uskutečnila tři mezinárodní fóra «Území bez korupce!» v Kyjevě, Lisabonu a Miláně. Byl zahájen projekt protikorupční platformy «Území bez korupce». Byl zahájen každoroční Celoukrajinský flashmob mládeže «Protikorupční očkování».

Shromáždění otevřelo svá zastoupení na Ukrajině (centrální sídlo), v Itálii, Portugalsku, České republice, na Maltě a v Bulharsku. Zástupci organizace působí ve Španělsku, Německu a Spojených státech, kde se připravuje otevření zastoupení v nejbližší době. Členy máme také v Polsku, Moldavsku, Nigérii a Sieře Leone.

Navzdory životním překážkám, jako je COVID a vpád agresora na Ukrajinu, se činnost organizace nezastavila.

Společně s International Charitable Help Corporation pomáhá Shromáždění řešit problémy s humanitární pomocí. Vztahy se zahraničními vládními představiteli umožnily zajistit transparentní a bezpečné dodávky humanitárních dodávek obyvatelstvu Ukrajiny a armádě různých útvarů, které pomoc potřebují.

Stejně jako většina organizací i náš tým organizoval a organizuje dodávky humanitární pomoci v naší zemi pro vojáky i civilisty, dospělé i děti, vnitřně vysídlené osoby i chudé, děti osob podléhajících vojenské službě a početné rodiny.

Na jaře letošního roku naše týmy zahájily akci «Děti dětem», jejímž cílem je pomáhat dětem, které mohou pomáhat jiným dětem, jež trpí agresí okupantů a nacházejí se v těžkých životních podmínkách na Ukrajině. Tato kampaň probíhá ve vzdělávacích zařízeních a je dobrovolná a bezplatná. Vybrané předměty jsou zasílány do Center pomoci dětem v regionálních územních společenstvích Volyňské, Zakarpatské, Sumské, Oděské a brzy i Poltavské oblasti Ukrajiny, která byla zorganizována a otevřena za pomoci Shromáždění a Nadace.

Z iniciativy Shromáždění a za podpory Nadace bylo vytvořeno «Vyznamenání» – Cena «Vděčnost Světu od Ukrajinského lidu za Humanitární složku Vítězství», která byla přijata do hlavního města systému Otevřených cen a má osobní číslo a pas. Jedná se o unikátní dílo vyrobené z mosazi – zbytky nábojnic použitých při obraně naší země v posledních letech, které byly předány zástupcům Mezinárodního protikorupčního shromáždění.

Z iniciativy Shromáždění a za podpory Nadačního fondu se v Praze uskutečnily dva festivaly UkrFest THANK YOU v rámci projektu UA Event «THANK YOU» (UkrFest THANK YOU v Praze, UkrFest THANK YOU 2 v Praze). Smyslem festivalu je vyjádřit vděčnost českým lidem i lidem z jiných zemí, kteří pomáhali a pomáhají lidem z Ukrajiny humanitární pomocí, morální podporou, přístřeším… Ukázat, že lidé, kteří se podíleli na pomoci, to nedělali nadarmo, že jsme slušní lidé a jsme za tuto pomoc vděční! Vděčnost v podobě slov, písní, tanců.

V současné době probíhají přípravy na třetí ročník festivalu.

Za uplynulé čtyři roky bylo podepsáno více než 100 memorand o spolupráci s ukrajinskými i zahraničními organizacemi. Práce je v plném proudu, dohody se plní a činnost organizace se rozvíjí a posiluje.

Sledujte naše novinky, abyste byli v obraze…

24.09.2024


Previous Post

Next Post