Міжнародна Антикорупційна Асамблея

Наслідки порушення прав громадян

Ми вже повідомляли, що 17 квітня 2019 року представники ГО «МІЖНАРОДНА АНТИКОРУПЦІЙНА АСАМБЛЕЯ» з представниками засобів масової інформації прийшли до Таврійського національного університету ім. В.І. Вернадського, але їх не було допущено у приміщення цього відкритого державного учбового закладу України.

Але, не тільки представників ГО «МІЖНАРОДНА АНТИКОРУПЦІЙНА АСАМБЛЕЯ» та представників засобів масової інформації не допустили в приміщення цього державного учбового закладу України.

У той же день в Таврійському національному університеті ім. В.І. Вернадського планувалось проведення міжнародної науково-практичної конференції «Критичне мислення у вільному суспільстві: теоретико-методологічний, конституційно- та міжнародно-правовий потенціал», на яку було запрошено наукову громадськість, представників якої вибірково допускали у приміщення університету.

З приводу безпрецедентного порушення конституційних основ демократії, прав і свобод громадян, гарантованих Конституцією України, наряд поліції, викликаний науковою громадськістю, зафіксував цей безлад.

З цього приводу керівник ГО «МІЖНАРОДНА АНТИКОРУПЦІЙНА АСАМБЛЕЯ» В’ячеслав Саєнко подав до Генеральної прокуратури України відповідне повідомлення та чекає реакції Генерального Прокурора України на цю подію.

19.04.2019


Previous Post

Next Post